Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle sunt verişori. Ce rudă au în comun cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O investigaţie al arborelui genealogic al prinţului Harry şi al iubitei sale, actriţa americană Meghan Markle, a dezvăluit faptul că cei doi sunt veri îndepărtaţi.

Potrivit unei investigaţii genealogice, între Prinţul Harry (32 de ani) şi actriţa Meghan Markle (36 de ani) există o legătură mai puternică. Se pare că cei doi îndrăgostiţi, care urmează să-şi anunţe logodna, sunt verişori îndepărtaţi şi sunt înrudiţi datorită unor strămoşi comuni din secolul al XV-lea, scrie Daily Mail. 

Tatăl lui Meghan Markle, cineastul Thomas Markle, are un strămoş englez numit Ralph Bowes. Ralph Bowes a fost un magistrat însărcinat cu aplicarea legii în comitatul Durham din Marea Britanie şi a trăit în perioada 1480-1518. Bunurile lui au ajuns, prin succesiune, după mai multe generaţii, la George Bowes, un politician înrudit cu Elizabeth Bowes-Lyon. 

Prima soţie a lui George Bowes a murit fără să aibă copii, dar cea de-a doua sa soţie i-a dăruit politicianului o fiică, pe care au numit-o Mary Bowes, care s-a căsătorit mai târziu, în 1767, cu John Lyon, un nobil scoţian, cel de-al nouălea Conte al Strathmore şi Kinghorne. John Lyon a primit numele de Bowes, o condiţie a moştenirii Castelului Streatlam şi ţinuturile care-l înconjoară, astfel s-a născut o nouă dinastie Bowes-Lyon. 

image

Arborele genealogic al Prinţului Harry şi al actriţei Meghan Markle FOTO Daily Mail 

Cinci generaţii mai târziu, Elisabeth Bowes-Lyon s-a măritat cu Ducele de York, George, cel care a devenit mai târziu regele George al VI-lea al Regatului Unit. Cei doi au avut o fiică, Elisabeta a II-a, cea care urma să devină regină în 1952 şi până în prezent.

Regina Elisabeta a II-a a devenit bunica lui Harry în 1984.

Studiul relevă, de asemenea, că o parte dintre strămoşii lui Meghan Markle, din partea tatălui, au traversat Oceanul Atlantic în 1632.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle (sunt spectator la un meci tenis pe rotile în timpul Jocurilor Invictus 2017 la Nathan Philips Square din Toronto Canada FOTO Guliver / Getty Images / Chris Jackson

Meghan Markle şi Prinţul Harry FOTO Getty Images

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles şi este un militant pentru egalităţile de gen şi rasă, aceasta confruntându-se cu situaţii discriminatorii încă de mică. Actriţa a fost blamată că are un tată caucazian şi o mamă africană. Când era mică, oamenii credeau că mama ei îi este bonă, iar tatăl i-a cumpărat păpuşi albe şi negre pentru a nu se simţi discriminată. 

Markle şi Harry, care au o relaţie de 14 luni, ar intenţiona să anunţe de Crăciun că se căsătoresc şi caută un apartament pentru a se muta împreună la Londra. 

Într-un interviu acordat publicaţiei „Vanity Fair“, actriţa cunoscută din serialul „Suits“ a declarat: „Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiţi. Sunt sigură că va veni un moment când vom ieşi în faţă, ne vom prezenta, şi vom avea poveşti de împărtăşit, dar sper că oamenii vor înţelege că acum este momentul nostru. Este pentru noi. Este ceea ce face atât de specială relaţia noastră, că acum este doar a noastră. Dar suntem foarte fericiţi. Personal, îmi place la nebunie poveştile de dragoste grozave.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite