Penelope Cruz a declarat război revistelor pentru adolescenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa spaniolă spune că acestea se fac vinovate de propagarea unui tipar al frumuseţii care spune că o femeie frumoasă trebuie să fie neapărat una slabă.

Actriţa spaniolă Penelope Cruz şi-ar dori, dacă ar putea, să interzică toate revistele pentru adolescenţi pentru că, în opinia sa, acestea le incită pe fete să ţină diete stupide pentru a-şi menţine siluetele, propovăduind ca etalon un corp asemănător modelelor, informează Europa Press. De altfel, actriţa consideră că frumuseţea nu are nimic de-a face cu silueta şi că o femeie nu e mai puţin frumoasă dacă are câteva kilograme în plus.

Penelope Cruz, care recent s-a căsătorit, în secret, cu actorul spaniol Javier Bardem, în Bahamas, a declarat că în adolescenţă a trebuit să lupte mult pentru a-şi menţine stima de sine. Totodată, actriţa a admis că multe reviste pentru adolescenţi o enervează. "Aş cenzura toate aceste reviste pentru adolescenţi care sfătuiesc fetele că trebuie să fie constant la dietă. Cine spune că pentru a fi frumoasă trebuie să fii neapărat slabă", a declarat Penelope.

"Unor persoane le stă mai bine slabe, dar altora nu. Există un tipar creat de revistele pentru adolescenţi, care spune că singura formă de frumuseţe acceptată este cea a unei femei slabe, cu siluetă de model. Influenţa acestor reviste asupra fetiţelor de 13 ani este groaznică", a mai adăugat starleta spaniolă.

Citeşte pe adevarul.es ce spune actriţa spaniolă despre bătrâneţe şi despre operaţiile estetice

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite