OK! Rochii de seară iconice de la SAG Awards: Cel mai bine şi cel mai prost îmbrăcate vedete din anii trecuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Lupita Nyong'o, câştigătoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar FOTO Getty Images
Actriţa Lupita Nyong'o, câştigătoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar FOTO Getty Images

O altă gală mult aşteptată, Screen Actors Guild Awards, revine în atenţia noastră acum, anticipând din nou câştigătorii Oscarurilor. Tot atunci vom afla şi câştigătoarele de pe covorul roşu, rochii splendide, dar şi gafe făcute de vedete în privinţa ţinutelor alese.

Vom afla chiar din seara aceasta cine a epatat pe covorul roşu la SAG Awards 2015, dar până atunci, am pregătit o compilaţie cu cel mai prost şi cel mai bine îmbrăcate şi inspirate celebrităţi din lumea filmului.

De la rochia superbă a Jessicăi Chastain din 1000 la apariţia vibrantă a Lupitei Nyong’o de anul trecut şi la prost inspiratele vedete de la ediţiile anterioare, iată-le!

Lupita Nyong’o – câştigă detaşat la cele mai bune detalii preţioase

Este doar unul dintre multele look-uri glamour ale actriţei câştigătoare de Oscar, de anul trecut: această rochie Gucci are o culoare azurie vibrantă şi detalii preţioase superbe la baza gâtului. În plus, machiajul în ton a completat foarte bine ţinuta!

Vezi şi celelalte rochii prost sau bine alese pentru covorul roşu de la SAG Awards, pe www.okmagazine.ro!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite