Jennifer Aniston, văzută cu Sandra Bullock la cabinetul unui chirurg plastician. Ce spunea actrița despre intervențiile estetice

0
Publicat:

Jennifer Aniston (55 de ani) a fost văzută ieșind din cabinetul unui chirurg plastician, împreună cu prietena sa Sandra Bullock, miercuri, în Connecticut, potrivit Daily Mail Online: nu se știe de ce se afla acolo, dar fanii se întreabă de mult timp cum reușește să pară atât de tânără.

Jennifer Aniston. Foto: Profimedia
Jennifer Aniston. Foto: Profimedia

Centrul la care a fost văzută este specializat în liftinguri faciale și operații la nas, deși oferă și tratamente cu Botox și alte injectabile, precum Kybella.

În 2007, Aniston a mărturisit pentru People că și-a făcut rinoplastie pentru o deviație de sept, însă a negat că scopul ar fi fost schimbarea formei nasului. 

Jennifer Aniston a recunoscut în 2015 că a apelat Botox, dar a precizat că a ajuns la concluzia că nu e pentru ea.

„Oamenii cred că fac multe injecții (cu Botox), dar nu este așa (...). Nu spun că nu am încercat, dar văd cum este o pantă alunecoasă. Toate chestiile alea cosmetice arată ridicol pe mine”, a declarat ea, atunci, pentru Yahoo Beauty.

Tratament facial cu spermă de somon

Anul trecut, actrița a vorbit din nou despre menținerea aspectului tineresc, în timpul unui interviu acordat Wall Street Journal, precizând că a încercat un tratament facial cu spermă de somon, dar a spus că nu este sigură dacă a avut vreun efect pentru pielea ei.

A mărturisit, în schimb, că face injecții cu peptide - șiruri de molecule numite aminoacizi, „elementele constitutive” ale proteinelor.

Cum se menține în formă

Jennifer Aniston  are un stil de viață sănătos și holistic și urmează o dietă bogată în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați și zahăr.

Are o rutină intensă de antrenament zilnic și ține post intermitent (dieta 16:8).

Participă, de asemenea, la cursuri de Pvolve, o metodă de antrenament bazată pe știință care combină fitnessul funcțional cu impact redus cu echipamente bazate pe rezistență.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite