Imagini cu Anamaria Prodan goală-puşcă, scăpate pe internet. Impresara a găsit vinovatul: „Ştiu cine le-a dat” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
anamaria prodan

Imagini cu Anamaria Prodan (49 de ani) goală-puşcă au fost scăpate pe internet luni seară. Fotografiile apar în contextul scandalului prilejuit de divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi mai ales după ce a ieşit la iveală aventura Corinei, actuala iubită a tehnicianului, cu solistul Kamara.

Anamaria Prodan a precizat în exclusivitate pentru Click! că ea i-ar fi trimis imaginile fierbinţi încă soţului ei Laurenţiu Reghecampf, în septembrie.

Anamaria Prodan: "Deja ştiu cine a dat aceste fotografii"

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click.ro.

Sexy-impresara a postat şi un mesaj pentru persoana care a distribuit pozele nud cu ea: „M-am născut să vedeţi şi voi ceva frumos! Pentru că toată viaţa mea am luat din orice lucru rău doar partea bună, astăzi am să fac la fel şi vă promit că cine a îndrăznit să le publice va avea cât de curând o poză cu cătuşe la mâini. Asta pentru că nud ştim că arată penibil şi nu îşi permite”.

Vezi imaginile incendiare cu Anamaria Prodan pe Click.ro!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite