Iggy Pop, show incendiar la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70.000 de persoane au participat în acest an la cea de-a IX-a ediţie a festivalului Tuborg Green Fest Peninsula, desfăşurat la Târgu-Mureş.

Spectatorii s-au bucurat de peste 90 de concerte susţinute de artişti români şi străini, printre care Vunk, Şuie Paparude, Guess Who, Iggy Pop şi The Stooges, Kasabian, Guano Apes, Hammerfall şi Whitin Temptation.

Muzică pentru toate gusturile

Programul festivalului a fost variat, iar publicul a avut posibilitatea să urmărească pe cele cinci scene atât concerte de muzică rock, cât şi show-uri de drum'n bass sau hip-hop. Sâmbătă seara, veteranul Iggy Pop, aflat pentru prima oară în România, a susţinut unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale ediţiei din acest an. Rockerul a urcat pe scenă alături de trupa sa, The Stooges, şi a oferit publicului un concert de neuitat. Atmosfera a fost incendiară, iar artistul a invitat câţiva tineri din primele rânduri să urce pe scenă, să cânte şi să danseze alături de el. Publicul a fost foarte receptiv la show-ul artiştilor americani. „Concertul a fost foarte frumos. Îmi doream mult să-l văd pe Iggy Pop cântând live. A fost extraordinar, o experienţă unică. A meritat să vin la festival", a declarat pentru „Adevărul" Cosmin Baciu, din Sibiu.

Mulţumiţi de succesul din acest an, organizatorii se gândesc deja la ediţia viitoare. „Mă bucur să văd că e un interes crescut, iar faptul că 38% din vizitatori sunt pentru prima oară aici arată că Peninsula are potenţial. Ne gândim deja la ediţia de anul viitor, care va fi cea de-a X-a, şi pentru care dorim să pregătim ceva extraordinar", a declarat directorul festivalului, Bodor László. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite