Fotograful care a pozat-o goală pe Kate Middleton va fi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Middleton (30 de ani). FOTO Mediafax/ AFP
Kate Middleton (30 de ani). FOTO Mediafax/ AFP

Poliţia franceză se pregăteşte să-l aresteze pe fotograful-paparazzo care a pozat-o pe ducesa de Cambridge topless, la sfârşitul lunii septembrie, pe o plajă din Provence alături de prinţul William.

Potrivit „The Mirror“, numele vinovatului a fost transmis detectivilor care se ocupă de acest caz. „Fotograful e aşteptat pentru interogatoriu“, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică. Vinovatul va fi condamnat la un an de închisoare şi va primi o amendă de aproximativ 45.000 de euro.

Investigând cazul, detectivii l-au suspectat pe un bărbat despre care se presupune că a făcut în jur de 200 de poze cu ducesa de Cambridge. „William şi Kate sunt hotărâţi să aducă vinovatul în instanţă şi luptă din greu pentru ca acesta să fie condamnat“, a spus un apropiat de la casa regală atunci când s-a iscat scandalul.

Pe 30 septembrie, tabloidul francez „Closer“ a publicat imagini în care ducesa de Cambridge, aflată pe o plajă din Franţa alături de soţul ei, prinţul William al Marii Britanii, nu purta nimic altceva decât o pereche de bikini. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite