Actorul scoţian Kevin Guthrie, cunoscut din franciza „Fantastic Beasts“, a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru agresiuni sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA EFE
Foto EPA EFE

Actorul scoţian Kevin Guthrie a fost condamnat la trei ani de închisoare. Artistul, care a jucat în serialul "Misfits" sau în franciza "Fantastic Beasts", derivată din unviersul Harry Potter, a fost găsit vinovat de agresiuni sexuale, anunţă BBC.

Guthrie, 33 de ani, a fost acuzat că a agresat sexual o femeie într-un apartament din Glasgow, Scoţia, în septembrie 2017. O învinuire negată de actor, care a fost văzut şi în serialul Netflix "The English Game" şi filmul "Dunkirk" de Christopher Nolan. El a precizat că nu a făcut decât "să ajute" o femeie care părea a fi bolnavă. 

Însă, ADN-ul actorului a fost găsit pe lenjeria intimă a victimei. El a fost găsit vinovat la capătul unui proces de patru zile şi a fost înscris în registrul delicvenţilor sexuali din Scoţia pe o durată nedeterminată. 

"Tribunalul trebuie să demonstreze că femeile pot fi protejate în caz de abuzuri sexuale", i-a spus actorului şeriful Tom Hughes, în timpul procesului. "Infracţiunea de care sunteţi vinovat a cauzat un adevărat stres acestei tinere. Ea nu se simţea bine şi crede că i-a fost pus ceva în pahar în acea noapte". 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite