Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la vârsta de 34 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aaron Carter, a fost găsit mort în cada din casa sa, în Lancaster, California, au afirmat mai multe surse citate de presa internațională.

Aaron Carter FOTO EPA
Aaron Carter FOTO EPA

Un purtător de cuvânt al Departamentului serifului din Los Angeles a afirmat pentru CNN că poliția a răspuns la un apel de ajutor la casa lui Aaron din Lancaster, sâmbătă dimineața în jurul orei 11. La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit al artistului. El a fost găsit mort în cadă, conform declarațiilor sursei CNN.

Poliția nu a oferit încă mai multe detalii despre posibila cauză a morții artistului. La fața locului au ajuns și criminaliști, dar momentan nu sunt dovezi care să indice o crimă.

Artistul, în vârstă de 34 de ani, a cunoscut succesul în lumea muzicii pop încă din copilărie. El a devenit cunoscut în special prin albumele „Aaron’s Party” și „LØVË”. Aaron Carter era fratele mai mic al lui Nick Carter, unul din membrii formației Backstreet Boys, pentru care Aaron a deschis concerte în anii 90, atunci când a lansat mai multe albume de studio.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite