Ultima finalistă de la „iUmor“ a reuşit „o ridiculizare extraordinară a fenomenului ortodoxo-bisericesc din România“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefania Dumitru a făcut o licitaţie pentru BOR FOTO Antena 1
Ştefania Dumitru a făcut o licitaţie pentru BOR FOTO Antena 1

Actriţa Ştefania Dumitru (29 de ani) este ultimul finalist al show-ului „iUmor“, dar şi preferata lui Cheloo pentru „ridiculizarea inteligentă a fenomenului ortodoxo-bisericesc din România“.

Finala show-ului „iUmor“ va fi pe 10 decembrie, iar în această seară Antena 1 va difuza un Best Of al celor mai bune momente puse în scenă de artiştii străini în toate cele patru sezoane.

În finala „iUmor“ vor evolua 11 concurenţi: Ştefania Dumitru, Doru Ivanov, Ana Maria Caliţa, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraş, Paul Lungu, Matt Edwards, Antonia Boantă şi Voicu Mane.

Ştefania Dumitru, ultima calificată în finala „iUmor“, a cucerit juriul şi publicul cu o „licitaţie“ în care a ironizat Biserica Ortodoxă Română, devenind şi concurenta preferată a lui Cheloo.

„A fost o ridiculizare a fenomenului ortodoxo-bisericesc din România extraordinară. Deci, şi-a bătut joc de biserică fără să jignească, fără să înjure. A fost decentă şi în acelaşi timp la obiect şi cu foarte, foarte mult umor. Până acum a venit cu cel mai interesant număr de la «iUmor», este numărul meu preferat. Am fost captivat. Chiar a fost un număr interesant, aparte, merită să ajungă în finală. Eu sunt încântat“, a declarat rapperul, precizând că Ştefania este „deosebit de inteligentă“.

Şi Delia s-a declarat impresionată de numărul finalistei „iUmor“: „Ştefania a venit cu un număr neaşteptat. Cum să-ţi vină în cap toate ideile alea şi smart, şi reale, ironice, amuzante, dureroase unele. Totul era inspirat dintr-o realitate pe care o acceptăm, că n-avem ce să facem. Chiar a fost o noutate. Mi s-a părut într-adevăr un număr de finală.“

Pe de altă parte, Mihai Bendeac a precizat că este cel mai inteligent text prezentat în show, dar a avut şi o nemulţumire. „Eşti o actriţă care simte întotdeauna tonurile potrivite, dar nu ai simţit deloc ritmul. Asta e părerea mea. A fost monoton, nu a avut niciun moment în care să accelerezi“, i-a spus actorul.

Atât de mult i-a plăcut lui Cheloo numărul Ştefaniei încât l-a ameninţat pe Bendeac cu bătaia dacă nu îi dă un vot pozitiv. „Nu vă faceţi o părere greşită. Este foarte clar că nu l-aş fi lovit pe Bendeac indiferent de alegere, dar nu sunt foarte sigur că el credea asta şi ăsta a fost farmecul momentului“, a lămurit cântăreţul ulterior.

Pentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Marioara Expertiză şi lucrez de şapte ani în acest domeniu, pentru care am acreditarea Universităţii Copy-Paste, secţia de Frecat Menta. La licitaţia de astăzi aveţi ocazia să achiziţionaţi articole rare sau chiar unicat. Pentru ce veţi licita, rămâne la latitudinea şi longitudinea dumneavoastră. Să începem, aşadar. Patriarhia organizează un pelerinaj la Dracu-n praznic şi scoate la licitaţie două bilete. Înscrierea se face introducând taloanele completate (arătând bacnote de 100 de lei – n.r.) în Cutia Milei începând de astăzi şi până la paştele cailor. Transportul se face cu autocarul până la Catedrala Neamului Prost, apoi cu mersul piticului până unde şi-a înţărcat dracul copiii. De acolo până la locaţie veţi fi duşi cu pluta. Participanţii vor avea ocazia să asiste la o slujbă de dezlegare de răspundere, să se închine la racla cu moaştele sfântului aşteaptă şi să urce până la peştera unde s-a dat ortu popii. De acolo, de la magazinul de suveniruri, puteţi lua, dacă nu vă prinde, iconiţe făcătoare de minuni în trafic, prezervative sfinţite pentru familii cu tradiţii, păpuşa-moaşte, crema ucidă-l toaca pentru zile când ai draci pe tine, un voucher cu 20% reducere pentru o zi petrecută la complexul cristelniţa, un loc de verdeaţă, de odihnă, ideal pentru spălarea păcatelor. La deschiderea unui card de fidelitate, veţi primi gratuit două împărtăşanii. Licitaţia pentru acest pelerinaj începe de la tot ce ai. Cine dă mai mult?

Unii spun că ai călcat în el. Alţii că ai mâncat de mic. De când există omul se vorbeşte continuu de noroc. El vă poate ajuta să reuşiţi în viaţa amoroasă, în carieră, la păcănele, la curse. Astăzi vă prezint o altă variantă care vă poate ajuta la fel de mult: durerea în cot. E mică, mică, mică, se lipeşte pe partea din spate a mâinii, nu se poate vedea cu ochiul liber, dar poate fi scărpinată, ignorată şi spălată la orice temperatură. Durerea în cot este un accesoriu de care nu vă puteţi lipsi.

Maşina de scris lucrări ştiinţifice, licitaţia începe de la 3 ani. Manual de proteste pentru începători. Set de trei diplome pentru academicieni din hârtie de mătase. Poză cu fundul lunii pentru fetişuri astronomice. Capra moartă a vecinului. Cheloo? Gaura covrigului cu doar două calorii. Delia? Iar pentru Mihai am două tuburi de vax albina crema puca, te ajută la nimic.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite