Patru echipe luptă în semifinala Asia Express: ce probe vor avea FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediţia din 7 aprilie 2019, de la 20.00, pe Antena 1, „Asia Express – Drumul Elefantului“ ajunge la penultima etapă a concursului, etapa semifinală, una a probelor fizice, ce va testa limita de anduranţă a celor patru echipe rămase în cursa către Mumbai.

Duminică, 7 aprilie, Cocuţa şi Bogdan Boantă, Ruby şi Robert, Şerban Copoţ şi George Vintilă, alături de CRBL şi Oase vor face cunoştinţă cu luptele kushti, disciplină foarte apreciată în India, dar şi ritualurile luptătorilor. 

„Suntem foarte mândri de noi că am ajuns până aici, mai ales că nu ne dădeam la început prea multe şanse. Am crezut că vom rezista doar câteva etape“, mărturisesc Boantă şi Cocuţa. 

„Ar fi păcat să nu ajungem până în momentul finalei şi să gustăm din toată aventura!“, adaugă Ruby entuziasmată.

Imagine indisponibilă

FOTO Antena 1

Plecarea în cursă va fi stabilită de rapiditatea perechilor de a bea o sticlă de thandai, băutură energizantă tradiţională folosită de sportivi, şi de abilitatea lor de a găsi indiciul în arenă, ascuns în argila roşie a terenului de luptă.

„Ne-am trezit cu două misiuni! O băutură tradiţională era şi urina de vacă. Tradiţiile sunt ciudate aici, la noi tradiţie înseamnă să mănânci sarmale şi smântână“, vor spune concurenţii.

Imagine indisponibilă

FOTO Antena 1

După sute de kilometri parcurşi prin cele mai dure condiţii, oboseala şi tensiunea încep să îşi spună cuvântul, motiv pentru care încă o vedetă va avea nevoie de intervenţia medicilor: „Am mai avut momente, dar chiar aşa nu am fost niciodată în viaţă“. 

„A început să tremure tot, i s-a încleştat maxilarul. Doctorul ne-a sugerat să mergem la spital“, va spune Ruby îngrijorată de starea iubitul său. 

Imagine indisponibilă

FOTO Antena 1

Care va fi soarta în competiţie a celor doi şi cum vor încerca aceştia să treacă peste momentul dificil, telespectatorii pot afla urmărind competiţia de la Antena 1. 

Imagine indisponibilă

FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite