Angelina Jolie se află în tratative cu producătorul Fox pentru remake-ul „Murder on the Orient Express“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie a fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, potrivit revistei
Forbes, în 2009, 2011 şi 2014 FOTO AP
Angelina Jolie a fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, potrivit revistei Forbes, în 2009, 2011 şi 2014 FOTO AP

Angelina Jolie se află în tratative cu producătorul Fox pentru remake-ul „Murder on the Orient Express/ Orient Expres“, pentru care actorul şi regizorul Kenneth Branagh va dirija filmările, va interpreta rolul celebrului detectiv Hercule Poirot şi va avea rol de producător al peliculei alături de Ridley Scott, Simon Kinberg şi Mark Gordon, informează site-ul variety.com, citat de News.ro.

Michael Green („Blade Runner 2“) va fi scenaristul poveştii bazate pe romanul Agathei Christie.

Acţiunea cărţii Agathei Christie, publicată în 1934, are în centru o crimă care are loc în faimosul tren. Filmul îl va urmări pe detectivul belgian Poirot a cărui sarcină este să rezolve cazul - în care mai mulţi pasageri ar putea fi criminalii. 

„Variety“ a anunţat, în 2013, că Fox lucrează la un proiect pentru un remake după filmul lui Sidney Lumet din 1974, în care protagonist era Albert Finney. Celelalte staruri din distribuţie erau Lauren Bacall, Ingrid Bergman, Jacqueline Bisset, Colin Blakely, Sean Connery, John Gielgud, Anthony Perkins, Vanessa Redgrave şi Michael York.

„Murder on the Orient Express/ Orient Express“ a fost un succes comercial, care a adunat 35 de milioane de dolari în Statele Unite. Pelicula a fost, de asemenea, nominalizată la şase categorii ale pemiilor Academiei Americane de Film, iar Ingrid Bergman, care interpreta rolul unei misionare suedeze, a câştigat cel de-al treilea Oscar al ei - primul pentru rol secundar. 

Povestea Agathei Christie a fost adaptată din nou în 2001 pentru CBS, film în care au jucat Alfred Molina şi Leslie Caron.

Angelina Jolie a debutat ca regizor cu drama „By the Sea/ Pe malul mării“ în 2015. Născută pe 4 iunie 1975, este o actriţă şi regizoare americană, câştigătoare a unui premiu Oscar şi trei Globuri de Aur. A fost actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, potrivit revistei Forbes, în 2009, 2011 şi 2014. De asemenea, a fost numită „cea mai frumoasă femeie din lume“ de reviste precum „Vogue“, „People“ şi „Vanity Fair“, iar alte publicaţii, ca „Esquire“, „FHM“ şi „Empire“ au numit-o „cea mai sexy femeie în viaţă“.

Kenneth Branagh, născut pe 10 decembrie 1960, este un actor, regizor şi producător nord-irlandez. A semnat regia filmelor „Henry V“, „Thor“ şi „Cinderella/ Cenuşăreasa“. A fost recompensat cu patru premii BAFTA, un Glob de Aur şi a primit cinci nominalizări la premiile Oscar şi una pentru Palme d'Or. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite