Scapă de tartru cu un simplu gest

Scapă de tartru cu un simplu gest

Tartrul se poate îndepărta cu succes atât în cabinetul stomatologic, cât şi acasă.

Dantura sănătoasă este un „must have” al sănătăţii tale, o carte de vizită de nepreţuit. Tartrul este acel depozit neplăcut de la suprafaţa dinţilor care contribuie la apariţia plăcii bacteriene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Depozitul de tartru este format din bacterii care persistă în cavitatea bucală mai ales în lipsa unui periaj dentar efectuat zilnic, în felul acesta resturile alimentare şi zahărul nedizolvat rămân în cavitatea bucală depunându-se pe dinţi.

Această problemă se poate îndepărta cu succes atât în cabinetul stomatologic cât şi acasă.

Lămâia elimină tartrul

Pentru a te bucura de o dantură frumosă, albă, sănătoasă, fără tartru ai nevoie de lămâie, căpşuni şi pătrunjel. Un amestec de culoare şi arome dintre cele mai plăcute.

Lămâia este excelentă în lupta împotriva plăcii bacteriene, astfel că poţi opta pentru a face gargară cu zeamă de lămâie în care să adaugi o linguriţă de sare şi apă de gură. Alege să faci gargară zilnic cu aceast amestec şi vei vedea instant efectul minunat.

Căpşunile sunt ideale să te freci cu ele pe dinţi 2-3 minute. Sau poţi opta pentru muşcături mici şi mestecarea lor timp îndelungat.

Nici pătrunjelul nu este de evitat. Ia câteva frunze de pătrunjel şi amestecă-le cu apă de gură, apoi fă gargară 4-5 minute în fiecare seară. Efectele benefice nu vor întârzia să apară.

Află pe clicksanatate.ro ce tratamente simple combat tartrul!

3 cocktailuri care previn răceala

Cum să previi meningita şi complicaţiile acesteia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările