Ponta acceptă o întâlnire cu Videanu dacă acesta e propus premier de ARD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta

Liderul USL, premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, că va accepta o dezbatere cu şeful campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, "cu neplăcerea cu care un procuror se întâlneşte cu un client de-al său", dar numai dacă acesta este propus oficial pentru postul de prim-ministru de către ARD.

"Videanu are în general acest prost obicei de a ieşi ca păduchele în frunte. Lucrurile stau în felul următor: Eu merg la dezbatere cu Videanu cu neplăcerea cu care un procuror se întâlneşte cu un client de-al său. Dar lucrurile stau aşa: Congresul PSD, al PNL şi al PC, trei congrese, cele trei partide ale USL, au votat ca eu să fiu candidatul USL pentru funcţia de prim-ministru. În măsura în care partidele componente ale alianţei, PDL, forţa lui Ungureanu, Papahagi şi PP-DD-ul lui Diaconescu - că înţeleg că ei fac majoritatea - dacă ei votează tot şi spun: >>Adriean Videanu este candidatul nostru la prim-ministru<<, da, atunci trebuie să discutăm, primul-ministru desemnat de ARD cu primul-ministru desemnat de USL. Aşa, eu mă întâlneasc cu Videanu de la borduri pe stradă? Nu, îmi pare rău! Am lucruri mai importante şi mai bune de făcut. Dacă Videanu, Doamne-ajută!, este desemnat de ARD oficial ca şi candidat la funcţia de prim-ministru, mi se pare normal să discut. Aşa, ce să discut cu Videanu, de borduri, băieţii deştepţi, Duţă de la CNAS? Asta trebuie să discute cu Daniel Morar, nu cu mine", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Şeful campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, îl provoacă pe premierul Victor Ponta să dovedească faptul că este "un bărbat politic" şi să accepte o dezbatere "unu la unu" pe oferta electorală a ARD şi USL.

Miercuri, Adriean Videanu a declarat că nu a primit niciun răspuns la dezbaterea publică pe care i-a lansat-o premierului Victor Ponta pe teme economice, el adresându-i premierului un nou mesaj: "Victore, ţi-e frică?".

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite