Ministrul Bogdan Aurescu l-a primit pe ambasadorul agreat al Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti

0
Publicat:

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, luni, pe ambasadorul agreat al Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti, Sultan Mohamed Majed Al Ali, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.

Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite și Bogdan Aurescu FOTO Arhivă
Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite și Bogdan Aurescu FOTO Arhivă

Potrivit unui comunicat MAE transmis AGERPRES, şeful diplomaţiei române a evidenţiat angajamentul autorităţilor de la Bucureşti şi de la Abu Dhabi, până la cel mai înalt nivel, de a pune în practică, de o manieră aplicată, parteneriatul economic dintre cele două state. A evidenţiat că discuţiile la nivel economic şi sectorial care au avut loc în cadrul vizitei prim-ministrului Nicolae Ciucă la Abu Dhabi şi în cadrul celei de-a doua sesiuni a Comitetului de cooperare între Guvernul României şi Guvernul EAU, prezidate de partea română la nivel de ministru al Afacerilor Externe.

Oficialul român a subliniat că aceste proiecte constituie obiective prioritare pe agenda bilaterală pentru perioada următoare, atât la nivelul ministerelor de resort, cât şi prin implicarea mediului de afaceri din cele două state, ministrul Bogdan Aurescu accentuând necesitatea stimulării şi monitorizării cu atenţie a evoluţiilor în implementarea tuturor deciziilor adoptate la nivel înalt.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite