Elena Udrea, în alb, la 40 de ani. Cum şi-a petrecut fostul ministru ziua de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Elena Udrea a dat o petrecere tematică cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, la care au fost invitaţi toţi cei care i-au fost aproape în ultimii 20 de ani.

„Eu simt că am făcut ceea ce am vrut să fac. Sigur, nu toate lucrurile care s-au întâmplat în viaţa mea au fost aşa cum aş fi vrut eu să se întâmple, însă le-am luat ca atare, pentru că viaţa nu este numai cum vrei tu să fie. Nu depinde numai de tine. Per total, sunt mulţumită cu viaţa mea aşa cum este astăzi şi, sigur, mai sunt lucruri de adăugat. Mai sunt lucruri pe care să le fac inclusiv în viaţa personală şi sper că, la 40 de ani, acest capitol nu este la finalul lui, dimpotrivă“, a spus Elena Udrea, înainte de petrecere.

La eveniment au fost prezentă şi familia prezidenţială, împreună cu fiica cea mică, Elena Băsescu, şi soţul său, Bogdan Ionescu. „Este o petrecere white party, e în mijlocul iernii. Este totul neatins, ca la început, am invitat toţi colegii, oameni care mi-au fost alături toată viaţa, toţi cei care au fost alături de mine. Dezavantajul e că eu sunt născută după Crăciun şi mulţi au programul făcut. I-am invitat pe toţi cei care au trecut prin viaţa mea în ultimii 30 de ani. Voi vedea câţi ajung“, a spus Udrea.

Deputatul PDL s-a născut pe 26 decembrie 1973. „Patruzeci de ani! Au trecut ca o clipă... Şi totuşi înseamnă o viaţă...Nu regret nimic, nu aş schimba nimic. Sunt fericită cu alegerile pe care le-am făcut. Momentul acesta este un sfârşit şi este un început. Sunt pregătită pentru a porni mai departe şi vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături!“, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook, imediat după ora 00.00.

Pe aceeaşi temă:

Elena Udrea, la tăierea porcului: Am mâncat şi acum întâi şorici din frunte, ca să fiu fruncea tot anul


Deputatul PDL, Elena Udrea, a participat ieri la ritualul tăierii porcului şi a surprins în fotografii toate momentele importante. Fostul ministru a ajutat la curăţarea porcului, a mâncat şorici şi a încheiat cu pomana porcului şi cu un pahar de vin.

Unde şi cum vor petrece politicienii Crăciunul

Aleşii s-au lăsat cuprinşi de febra Sărbătorilor de iarnă şi nu s-au ferit să împărtăşească bucuria lor cu simpatizanţii de pe internet.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite