Becali, despre investiţia lui Dan Diaconescu: “Îl cred şi dacă spune că vrea să cumpere America”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a comentat câştigarea licitaţiei pentru privatizarea Oltchim, menţionând că va acorda credibilitate viitoarelor declaraţii ale lui Dan Diaconescu: “Când Dan Diaconescu spune ceva, de acum încolo, o să tac din gură”, a mai adăugat Becali.   

“Când am văzut că prima opţiune a fost a lui şi că a câştigat,  m-am bucurat ”, a declarat Becali pentru postul România TV.

George Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a comentat câştigarea licitaţiei pentru privatizarea Oltchim, menţionând că va acorda credibilitate viitoarelor declaraţii ale lui Dan Diaconescu: “Când Dan Diaconescu spune ceva, de acum încolo, o să tac din gură. Şi dacă spune că vrea să cumpere America, îl cred.”, a mai adăugat Becali.

Susţine totuşi că e posibil ca Diaconescu să beneficieze de susţinere: “În spatele lui, eu cred că e o maşinaţiune politică. În opinia mea, e o chestiune politică, posibil din partea Partidului  Democrat Liberal” şi a continuat spunând că, pentru PD-L, “asta e o floare la ureche”.

Dan Diaconescu va veni cu banii, pentru că a spus în timpul licitaţiei că luni îi aduce. Nu e prost, are sigur banii”, a mai adăugat Becali.

Întrebat dacă ia în considerare posibilitatea de a se alia cu Diaconescu, Gigi Becali a evitat un răspuns clar şi a afirmat: “Eu pot să mă aliez, să cad la înţelegere, dar nu sunt de talia lui, e mult mai puternic decât mine.”.

             

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite