Viral: Un câine i-a salvat viaţa proprietarei sale după ce femeia s-a prăbuşit la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

Viral pe internet. Un câine i-a salvat viaţa proprietarei sale după ce a oprit o maşină în trafic pentru a-i acorda ajutor femeii care s-a prăbuşit la pământ într-un cartier din Canada.

Totul s-a petrecut într-o suburbie a oraşului Ottawa, unde Clover, o căţeluşă de un an şi jumătate, adoptată de la un centru pentru animale, este considerată o adevărată eroină.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi arată cum căţeluşa intră în alertă şi verifică ce este în neregulă cu proprietara sa Haley Moore după ce aceasta se prăbuşeşte haotic la marginea drumului. În numai câteva secunde, Clover se eliberează din lesă şi se pune înaintea unei maşini aflate în trecere.

Şoferul vehiculului s-a declarat „cu adevărat impresionat. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a-mi bloca furgoneta”.

Clover a reuşit să atragă atenţia şi unui alt trecător, un vecin al femeii, şi după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia.

„Când mi-au bătut vecinii la uşă aceştia erau agitaţi şi câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore, care a mărturisit că până a ajuns la locul incidentului, fiica sa era deja în ambulanţă.

Deşi deocamdată medicii nu au descoperit cauza exactă a crizei, Moore a declarat că: „Dacă se mai întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranţă ştiind că ea va fi acolo pentru mine. Ştiţi cât de bune sunt animalele iar ea e un câine cu adevărat uluitor şi o iubesc de nu mai pot”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite