Manechin curtat pentru lenjeria intimă purtată: ce propunere indecentă a primit tânăra

Manechin curtat pentru lenjeria intimă purtată: ce propunere indecentă a primit tânăra

Hărţuitorul i-a propus suma de 366 de euro pentru bikini şi 234 de euro pentru sutien, dar numai dacă îi dovedeşte că piesele de lenjerie intimă au fost îmbrăcate de ea FOTO The Sun

Modelul australian Megan Irwin a fost hărţuit de un admirator, prin intermediul unor mesaje postate pe contul ei de Instagram.

Bărbatul, cucerit de frumuseţea tinerei în vârstă de 20 de ani, i-a oferit acesteia bani în schimbul unui set de lenjerie intimă de culoare neagră cu care Megan apare îmbrăcată într-o fotografie.

Hărţuitorul i-a propus suma de 366 de euro pentru bikini şi 234 de euro pentru sutien, dar numai dacă îi dovedeşte că piesele de lenjerie intimă au fost îmbrăcate de ea. „Ţi-aş putea trimite banii în avans, prin PayPal sau alte aplicaţii pentru transfer de bani, dar aş vrea să văd înainte o dovadă că le-ai purtat chiar tu şi că le-ai pus în pachet”, i-a scris acesta.

„Mi s-a părut dezgustător. Este de departe cel mai ciudat mesaj pe care l-am primit vreodată”, a comentat şocată Megan, citată de publicaţia britanică „The Sun”.

Megan Irwin a început să lucreze ca model de la 17 ani, pentru agenţia IMG Models, şi a apărut pe coperta revistei de modă „Vogue”.

FOTO The Sun 

FOTO The Sun 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările