Imagini virale. O şopârlă de aproape doi metri se caţără pe raftul unui supermarket, în strigătele disperate ale cumpărătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Profimedia
Foto Profimedia

Cumpărătorii aflaţi într-un supermarket din Nakhon Pathom, Thailanda, au avut parte de un moment terifiant din cauza unei şopârle de aproape doi metri care se caţără pe rafturile magazinului în căutare de hrană.

Masiva şopârlă a pătruns în supermarket după ce a ieşit dintr-un canal din apropiere. Momentul a fost imortalizat de Narumpa Tangsin care s-a temut să se apropie prea mult de animalul care ar fi putut deveni agresiv.

VIDEO

„M-am oprit la magazin pentru a cumpăra mâncare şi apoi am văzut şopârla uriaşă din interior. Am vrut să cumpăr o băutură, dar animalul era prea aproape de culoarul băuturilor.”, a declarat cel care a surprins momentul, în vreme ce personalul şi clienţii s-au ascuns în spatele tejghelei. Din imagini se observă cum masiva şopârlă se urcă pe rafturi şi aruncă mai multe cutii de lapte pe podea.

soparla

Momentul terifiant s-a terminat după ce la faţa locului a sosit personalul specializat în capturarea animalelor, alertaţi de poliţie. Aceştia au tranchilizat reptila şi au eliberat-o în sălbăticie.

soparla

Astfel de reptile sunt o prezenţă obişnuită în anumite zone din Thailanda. Varanus salvator poate atinge 2,5 metri lungime şi este a doua şopârlă ca mărime din lume, după dragonul de Komodo, care este tot o specie de varan. Şopârlele asiatice trăiesc în canale şi iazuri, chiar şi în oraşele mari, de unde se hrănesc cu peşti, şerpi, broaşte şi resturi de alimente lăsate de oameni.

Aceste reptile sunt agresive atunci când sunt ameninţate, iar muşcătura lor este uşor veninoasă, putând fi purtătoare de bacterii dăunătoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite