Zverev, oripilat: Cum şi-a catalogat comportamentul după ce a văzut imaginile cu el

Zverev, oripilat: Cum şi-a catalogat comportamentul după ce a văzut imaginile cu el

În decurs de câteva ore, Alexander Zverev (Germania, 24 de ani, 3 ATP) şi-a schimbat statutul, trecând de la deţinătorul trofeului, la Acapulco, la „oaia neagră“ a tenisului masculin.

Iar asta pentru că, după ce imaginile cu criza oribilă de nervi a lui Zverev, însoţită de un potop de înjurături la adresa arbitrului, s-au viralizat, neamţul şi-a făcut praf imaginea, la nivel mondial.
 
O prima consecinţă a acestui comportament grobian a fost o decizie drastică luată de organizatorii turneului de la Acapulco, după cum „Adevărul“ a scris aici. Doar că, cel mai probabil, aceasta va fi prima pedeapsă dictată împotriva jucătorului aflat pe locul 3 în lume. Pentru că, după ce au apărut şi alte imagini, la fel de revoltătoare, s-a scris aici despre sancţiunea istorică ce îl aşteaptă pe Zverev.
 
Probabil, speriat de amploarea luată de acest subiect, dar şi ruşinat după ce şi-a văzut comportamentul pe teren, în imagini, Zverev a postat un mesaj pe reţelele de socializare. Potrivit Digi Sport, neamţul a acceptat din capul locului că a avut o ieşire de neacceptat, la Mexican Open.
 
Ce a scris Alexander Zverev?
 
*E dificil să pun în cuvinte cât de mult regret comportamentul meu în timpul şi după meciul de dublu. Mi-am cerut scuze, în privat, faţă de arbitru pentru că am greşit în comportamentul meu faţă de el. A fost de neacceptat ce am făcut şi sunt dezamăgit de reacţia mea.
 
*Aş vrea, de asemenea, să-mi cer scuze faţă de fani, de organizatorii turneului, şi de sportul pe care îl iubesc. După cum ştiţi, las totul pe teren. Ieri însă, am făcut exces de zel.
 
*O să iau câteva zile de pauză pentru a reflecta cu privire la incidentele care au avut loc şi la cum pot să evit asemenea scene pe viitor. Îmi pare rău că v-am dezamăgit.

CITEŞTE ŞI:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările