VIDEO Fotbalistul "Ce pana mea" loveşte din nou. Petrolistul Filip, reacţie genială după meciul cu ASA Tg. Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Filip, transferat de Petrolul, la începutul acestui sezon, este unul dintre fotbaliştii care stârnesc zâmbete atunci când vorbesc în faţa camerelor de luat vederi.

El a devenit celebru după ce la un interviu, întrebat despre obiectivul echipei sale în deplasarea pe care urma să o aibă, a răspuns sincer- "Mergem să-i batem, ce pana mea!". Apoi, după transferul la Ploieşti, el a spus la fel de nevinovat: "Am venit şi eu acum la Petrolul, să vedem ce o să fac". 

La finalul meciului din Cupa României cu ASA Tg. Mureş, Ioan Filip a lovit din nou: "Vreau să spun ceva, cine nu are un Albin să şi-l cumpere. Ne-a scos de multe ori, are mare calitate. A fost un teren greu, ei au avut multe ocazii, dar noi am fost oportuni si am reusit sa castigam", a explicat Filip la Dolce Sport.

Întrebat despre situaţia patronului Dan Capră, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a spus: "Adevarat ca nimeni nu stie cum va fi viitorul, dar....". Apoi a tuşit şi a zis: "Mai poţi să repeţi o dată întrebarea, că am uitat?" Reporterul a reluat întrebarea, după care Filip a afirmat: "Am demonstrat că suntem puternici şi suntem alaturi de Capră".  

VIDEO cu reacţia fotbalistului care a uitat de la mână până la gură

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite