VIDEO Decenţa care ne lipseşte în România: Ce a răspuns Jurgen Klopp despre coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăim într-o ţară în care mulţi au impresia că se pricep la orice subiect! Să zici, uneori, „nu ştiu“, e totuşi o dovadă de bun simţ. Din păcate, această replică e considerată pentru fraieri în România.

Fotbalul românesc e un mediu toxic în care, dacă stai suficient de mult timp, te vei „îmbolnăvi“ şi vei prelua comportamentul unor personaje grobiene, precum Gigi Becali. Ultimul exemplu care confirmă această realitate tristă e cea oferită de Dan Petrescu.

De departe cel mai bun antrenor din Liga I, cu rezultate remarcabile atât în ţară, cât şi pe plan european, fostul internaţional a luat-o razna de câteva zile. Mai întâi, a fost episodul penibil de după returul cu Sevilla, în care a venit în faţa jurnaliştilor, fluturând un regulament expirat privind cum se sancţionează henţul în fotbal, după care, la finalul meciului cu Astra din prima etapă din play-off, s-a lansat într-o tiradă jenantă, catalogând Liga I drept un „campionat al proştilor“.

E genul de comportament pe care nu-l vezi în campionatele decente din Occident, la antrenori uriaşi care au performanţe fotbalistice la care ai noştri nu vor ajunge, probabil, niciodată. Modestia şi bunul simţ sunt nişte caracteristici care îi fac cu adevărat mari pe aceşti antrenori, precum Jurgen Klopp.

Tehnicianul celor de la Liverpool, cel mai în vogă antrenor din lume la ora actuală, poate să vorbească, probabil, despre orice, însă se abţine! Pentru că ştie că nu ştie tot. De aceea, marţi seară, după eliminarea din Cupa Angliei cu Chelsea (0-2), a refuzat să comenteze situaţia privind epidemia de coronavirus.

„Nu mă pricep la politică, nu mă pricep la coronavirus. De ce mă întrebaţi pe mine? Eu sunt doar un tip care poartă şapcă de baseball şi barba neîngrijită. Celebrităţile n-ar trebui să vorbească despre asemenea chestiuni serioase. Lăsaţi-i pe experţi să o facă!“, a fost răspunsul lui Klopp, care s-a viralizat în ultimele ore.

VEZI REACŢIA LUI KLOPP CÂND E ÎNTREBAT DESPRE CORONAVIRUS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite