Tsitsipas şi Kyrgios, amendaţi după meciul încins din turul trei de la Wimbledon. Suma este mică

Tsitsipas şi Kyrgios, amendaţi după meciul încins din turul trei de la Wimbledon. Suma este mică

Nick Kyrgios

Stefanos Tsitsipas şi Nick Kyrgios au fost amendaţi de All England Tennis and Croquet Club, ca urmare a comportamentului lor la meciul din turul trei al turneului de la Wimbledon

Ştiri pe aceeaşi temă

Grecul va trebui să achite 10.000 de dolari pentru că a trimis o minge în tribună, iar australianul a fost amendat cu 4.000 de dolari pentru că a spus o obscenitate.

Duelul dintre grecul Stefanos Tsitsipas (locul 5 ATP) şi Nick Kyrgios (locul 40), din runda a 3-a de la Wimbledon, s-a terminat în favoarea jucătorului australian. Condus de un set, Kyrgios a câştigat cu 6-7 (7/2), 6-4, 6-3, 7-6 (9/7), după 3 ore şi 16 minute de joc sâmbătă, se arată pe news.ro.

Meciul va fi fost de o intensitate rară în schimburi, fie ele de mingi, fie de cuvinte. Kyrgios, al cărui tată este grec, a cerut în special ca adversarul său să fie descalificat pentru că a aruncat o minge în public după pierderea setului 2.

Australianul a cerut intervenţia supervizerului, dar cererea acestuia nu a fost ascultată. În consecinţă, Tsitsipas în special a trimis un serviciu de retur de la Kyrgios în tribune şi a primit un punct de penalizare, apoi l-a vizat pe australian la un smash şi la şi un forehand,în fluierăturile spectatorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările