Teama de coronavirus anulează contracte. Un cunoscut fotbalist care a jucat la Chelsea a renunţat la echipa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre măsurile de precauţie pentru extinderea coronavirusului se numără suspendarea majorităţii campionatelor de fotbal din lume. Totuşi, Federaţia Turcă de Fotbal nu a oprit competiţiile interne, ceea ce are consecinţe.

Fostul jucător al lui Chelsea, John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor, din primul eşalon turc, ca urmare a faptului că meciurile de fotbal încă se dispută, în ciuda precauţiei celorlalte ţări. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani ajunsese la Trabzonspor din postura de jucător liber de contract şi avea o înţelegere valabilă până la finele sezonului viitor.

„Există mai mult în viaţă, decât fotbal. Nu mă simt confortabil şi nu vreau să joc fotbal în această situaţie. Toată lumea ar trebui să fie acasă cu familia şi cu persoanele iubite, în aceste vremuri critice. Sezonul ar trebui anulat, din moment ce omenirea se confruntă cu asemenea probleme”, a fost mesajul lui John Obi Mikel, care a fost aprobat atât de Falcao, „Ai dreptate, John. Viaţa e mai importantă, decât fotbalul”, cât şi de Didier Drogba, care a replicat, punctând „Cuvinte înţelepte”.

        Vezi această postare pe Instagram                   There is more to life than football. I do not feel comfortable and don’t want to play football in this situation. Everyone should be home with their families and loved ones in this critical time. Season should be cancelled as the world is facing such turbulent times. O postare distribuită de Mikel Obi (@mikel_john_obi) pe Mar 14, 2020 la 5:22 PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite