Surpriză colosală: Mourinho, la AS Roma! Prima declaraţie a portughezului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho

Pus pe liber de Tottenham, la data de 19 aprilie, „The Special One“ n-a rămas fără angajament decât vreo două săptămâni.

Jose Mourinho (58 de ani) rămâne un antrenor la mare căutare! Şi revine în Italia, unde a făcut furori cu Inter Milano, între 2008 şi 2010, câştigând Liga Campionilor, dar şi Serie A, cu o formaţie în care juca şi Cristi Chivu.

Acum, Mourinho va prelua AS Roma, de la 1 iulie. Anunţul oficial a fost făcut de gruparea din Serie A, semifinalistă în actuala ediţie a Ligii Europa (a fost spulberată, în tur, de Manchester United, scor 2-6). 

Cu patru etape înainte de finalul campionatului italian, AS Roma ocupă locul 7 din 20, cu 55 de puncte. Cum distanţa faţă de locul 6, ocupat de Lazio, e de nouă puncte, în cel mai bun caz, Roma va termina Serie A pe poziţia actuală, care duce în Conference League, o nouă competiţie UEFA, care va debuta, în stagiunea 2021-2022.

Ce a declarat Jose Mourinho pentru site-ul oficial al lui AS Roma?

*Vreau să le mulţumesc celor de aici că m-au ales să conduc un asemenea club.

*După negocieri am înţeles cât de sus se ridică ambiţiile clubului. Acest plan măreţ mă motivează să pun bazele unei echipe învingătoare aici. 

*Factorul decisiv a fost pasiunea suporterilor din Roma, astfel că am acceptat imediat şi abia aştept să înceapă noul sezon. Îi urez mult succes lui Paulo Fonseca (n.r. - actualul antrenor) pe viitor şi nu voi mai face alte declaraţii până la finalul sezonului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite