Sportul românesc, un izvor nesecat de incidente: Bătaie în timpul unei curse de ciclism!

Sportul românesc, un izvor nesecat de incidente: Bătaie în timpul unei curse de ciclism!

Când fotbalul nu furnizează scandaluri şi jigniri, fiind în pauza competiţională, imediat apar „întăriri“ din alte zone.

O cursă din cadrul Campionatului Naţional de Fond, desfăşurată la Izvorul Mureş, în judeţ Harghita, a devenit prilej de bătaie şi de ameninţări. Potrivit gsp.ro, în incident au fost implicaţi Viorel Grosu, tatăl ciclistului Eduard Grosu, şi Georgios Georgiadis, antrenorul de la CSA Steaua.
 
Concret, în timpul probei de Fond, când în concurs au intrat categoriile U23 şi elite masculin, maşina condusă de Viorel Grosu a fost lovită de cea condusă de echipajul celor de la CSA Steaua. Tot incidentul a fost filmat de Viorel Grosu din interiorul vehiculului.
 
Chiar dacă poliţia a fost chemată la faţa locului, după ce Georgios Georgiadis ar fi sărit la bătaie, nu s-a luat nicio măsură concretă împotriva agresorului! Bilanţul incidentului: Viorel Grosu s-a ales cu o rană la nivelul capului şi cu maşina avariată, potrivit gsp.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările