Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre operaţia de micşorare a sânilor. Care a fost cea mai mare teamă a ei după ce a luat această decizie

Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre operaţia de micşorare a sânilor. Care a fost cea mai mare teamă a ei după ce a luat această decizie

Simona Halep

Simona Halep a acceptat să vorbească în premieră şi despre un subiect delicat din viaţa ei, cel în care a decis să îşi micşoreze sânii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona a luat această decizie în 2009, la un an după ce a reuşit să câştige Roland Garrosul la junioare. 

Simona a povestit la TVR ce a îndemnat-o să ia această hotărâre şi cum a suportat intervenţia: "Eu am avut probleme mari la coloană. Am mers la un medic român din Germania, care mi-a spus care e adevărata problemă a durerilor mele. Atunci am decis să mă operez. A fost nevoie de semnătura părinţilor. Nu ştiu ce a fost în sufletul lor, dar faptul că eu mi-am dorit atât de mult acest lucru probabil că a contat pentru ei. Nu regret nicio secundă că am luat decizia pentru tenis. Mi-a fost frică, mai ales din cauza anesteziei totale. Plus că nu făcusem nicio operaţie şi nu ştiam cum va reacţiona organismul"

STATISTICĂ Cum repară Simona Halep ce strică politicienii din România

ANALIZĂ Criteriile certe care arată că performanţa Simonei Halep este cu adevărat uriaşă


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările