România primeşte o lovitură din cauza pandemiei: Ministrul Sportului anunţă pierderea unui eveniment de anvergură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe a confirmat pierderea Campionatului European de handbal feminin U-20
Ionuţ Stroe a confirmat pierderea Campionatului European de handbal feminin U-20

Consecinţele răspândirii coronavirusului sunt multiple şi, din păcate, veştile proaste continuă să curgă din toate direcţiile.

Nu doar japonezii au suferit o pierdere financiară uriaşă prin amânarea Jocurilor Olimpice din această vară pentru anul 2021. Acum, şi România a intrat pe lista ţărilor care au avut de suferit, inclusiv pe plan sportiv, din cauza pandemiei.

Concret, Campionatul European de handbal feminin, rezervat naţionalelor de tineret, care ar fi trebuit să aibă loc, la Bucureşti (1-13 iulie) a fost anulat. Informaţia a fost furnizată de jurnalistul Andru Nenciu (Digi Sport) şi confirmată de ministrul Sporturilor, Ionuţ Stroe, pe reţelele de socializare.

„Ne-am arătat intenţiile foarte clar de a organiza mai multe competiţii de nivel înalt şi înainte de această pandemie, când bugetul Ministreului Tineretului şi Sportului a fost suplimentat cu 7 milioane de lei pentru organizarea Campionatului Mondial de Handbal Feminin de Tineret din 2020 de la Bucureşti. Din păcate, pandemia de coronavirus a suspendat această competiţie“, a explicat Stroe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite