România - Italia 0-2: Buzărnescu, distrusă. Cum şi-a descris suferinţa la interviul de după meci

România - Italia 0-2: Buzărnescu, distrusă. Cum şi-a descris suferinţa la interviul de după meci

Sportiva de 32 de ani a stat peste trei ore pe teren, în duelul cu Martina Trevisan (99 WTA), a avut două mingi de meci, însă, la final, a fost învinsă. Iar partida nu doar că a epuizat-o fizic pe „Miki“, dar a pus-o la pământ şi din punct de vedere emoţional.

Mihaela Buzărnescu traversează o serie groaznică, în meciurile jucate pentru România! Bilanţul ei, arătat de „Adevărul“ aici, vorbeşte de la sine.
 
După încă o înfrângere adunată sub tricolor, astăzi, la Cluj, „Miki“ a venit la microfonul Digi Sport 2, postul care transmite partidele cu Italia, şi cu greu şi-a găsit cuvintele după un duel care a stors-o din toate punctele de vedere.
 
Ce a spus Mihaela Buzărnescu?
 
*Am venit aici direct din Columbia (n.r. - a jucat, la Bogota, săptămâna trecută), am muncit ca un câine astăzi. Am avut şi nişte dureri, nu mai pot îndoi picioarele, dar mă bucur că am tras atât de mine.
 
*Sunt extrem de dezamăgită că n-am adus punctul, am fost atât de aproape. Sunt dată peste cap cu fusul orar, am luat pastile să pot dormi.
 
*S-a jucat cap la cap, am luptat ambele, nu ştie ce a lipsit, totul a fost la muchie de cuţit. Ee a avut noroc la două-trei mingi, care abia au intrat, iar eu am greşit alte mingi, care au ieşit afară doi-trei centrimetri.
 
*La mingea de meci a luptat bine, cu slice-uri, s-a apărat bine. Poate ar fi trebuit să lovesc agresiv, dar e greu în acele momente să gândeşti aşa.
 
*Nu e nimic pierdut, sperăm să avem o zi bună mâine. Se poate reveni de la 0-2, orice e posibil. Şi Trevisan a dat semne de dureri.

ROMÂNIA

Irina Bara (132 WTA)
 
Mihaela Buzărnescu (137 WTA)
 
Gabriela Ruse (166 WTA)
 
Monica Niculescu (173 WTA)
 
ITALIA
 
Martina Trevisan (99 WTA)
 
Jasmine Paolini (104 WTA)
 
Elisabetta Cocciaretto (111 WTA)
 
Giulia Gatto-Monticone (169 WTA)
 
Bianca Turati (259 WTA)
 
După tragerea la sorţi de joi, s-a stabilit ordinea partidelor din weekend:
 
Vineri
 
*Irina Bara - Elisabetta Cocciaretto
1-6, 4-6
 
*Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan
2-6, 6-2, 6-7
 
Sâmbătă
 
*Irina Bara - Martina Trevisan, ora 14.00
 
*Mihaela Buzărnescu - Elisabetta Cocciaretto, ora 16.00
 
*Niculescu / Ruse - Paolini / Gatto-Monticone, ora 18.00
 
Digi Sport 2 va trasmite meciurile. Învingătoarea se decide după sistemul de cea mai bună echipă după cinci partide.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările