Rapidiştii, în delir: Stadionul Giuleşti se va inaugura cu un meci mare, cu o echipă de Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Formaţia bucureşteană traversează un prim sezon reuşit, după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Iar veştile bune curg pentru trupa pregătită de Mihai Iosif.

Rapid numără zilele până la inaugurarea noului stadion din Giuleşti. Pentru că, în acest sezon, bucureştenii au fost nevoiţi să joace „acasă“, ba la Giurgiu, ba la Mioveni, ba pe „Arena Naţională“ din Capitală.

Acum însă, lucrările de modernizare de la Stadionul din Giuleşti se apropie de final. Şi, potrivit „Fanatik“, noua arenă va fi dată în folosinţă, spre finalul lunii ianuarie. Cu un prim meci amical de gală, cu Beşiktaş Istanbul (Turcia), care a evoluat în acest sezon de Liga Campionilor. 

Alegerea „vulturilor“ ca un prim adversar pentru Rapid pe noul stadion nu e întâmplătoare. Meciul cu Beşiktaş va fi unul simbolic pentru Daniel Pancu (44 de ani), urmând să marcheze retragerea sa din activitate. Pentru că Pancu, deşi şi-a agăţat ghetele în cui de trei ani şi s-a şi apucat de antrenorat între timp, n-a avut un meci de retragere, în august 2018, când a evoluat ultima dată pentru Rapid.

149 de meciuri, 36 de goluri şi opt pase de gol a adunat Daniel Pancu, la Rapid, echipă cu care a câştigat patru trofee: titlul, în sezonul 1998-1999 şi trei Cupe ale României, în 1997-1998, 2001-2002 şi 2005-2006.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite