Omagiu adus lui Maradona la Napoli. În Argentina, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Maradona este dus la cimitir VIDEO

Omagiu adus lui Maradona la Napoli. În Argentina, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Maradona este dus la cimitir VIDEO

Jucătorii lui Napoli i-au adus un omagiu lui Maradona, FOTO captură video Twitter

Diego Armando Maradona, care a încetat din viaţă în urmă cu o zi, a fost omagiat joi seară la Napoli, atât la meciul dintre echipa italiană şi Rijeka, din Liga Europa, cât şi de fani în afara stadionului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jucătorii echipei Napoli au intrat pe teren purtând banderole negre şi tricouri cu numele Maradona pe spate şi cu numărul 10.

 

 
 
Pe parcursul zilei, suporterii au venit în faţa stadionului din Napoli, unde au depus flori, fulare alb-albastre, tricouri şi fotografii cu cel care este idolul întregului oraş. Cu o oră înainte de startul meciului, în faţa stadionului erau sute de fani care cântau.
 
 
În Argentina, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Maradona este dus la cimitirul Jardin Bella Vista, aflat la periferia oraşului Buenos Aires. Mii de fani aflaţi pe străzi l-au salutat pentru ultima dată pe idolul lor.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările