Nicolae Constantin: Petrolul, mai bună în sezonul regulat, Hermannstadt, în play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Constantin / FOTO Sport Pictures

Nicolae Constantin este fericit că a reuşit promovarea cu Petrolul Ploieşti dar ştie că dacă nu rezolvă multiplele probleme de la club va avea viaţă grea în prima ligă

”Până acum o săptămână mă simţeam epuizat, acum mă simt fericit şi împlinit. Încerc şi eu să mă bucur de ce am realizat, chiar dacă deja sunt cu gândul la ce va fi în primul eşalon”, a declarat Nae Constantin într-un interviu pentru ziare.com. Întrebat dacă Petrolul a fost cea mai bună echipă din liga secundă, antrenorul ”lupilor galbeni” crede că în play-off Hermannstadt a fost mai bună: ”În sezonul regulat, clar noi! În play-off, cea mai în formă echipă a fost Hermannstadt, o dovedesc şi rezultatele. Una peste alta, au promovat cele mai bune echipe, pe merit”.

Legat de parcursul în Liga 1, Nae Constantin consideră că în acest moment ”galben-albaştrii” au un lot cu care pot să se luptă să nu retrogradeze şi doar atât. ”Nu cred că vrea cineva ca acesta să fie obiectivul. Dacă mai aducem jucători, sperăm la mai mult. În fond, performanţa se face direct proporţional cu banii pe care îi ai. Peste tot e aşa. Trebuie să fim sinceri cu noi şi cu publicul. Să nu mai creadă lumea că la Petrolul, graţie numelui, e numai lapte şi miere, când de fapt noi nu avem unde să ne antrenăm şi umblăm cu jalba în proţap să ne primească unii şi alţii, iar conducerea aleargă din firmă în firmă să ne plătească câte un salariu”, a explicat tehnicianul ploieştean pentru sursa mai sus citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite