Monica Niculescu şi Jelena Ostapenko, eliminate din proba la dublu în optimile de finală de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Perechea româno-letonă Monica Niculescu/Jelena Ostapenko a fost învinsă de cuplul ceh Karolina Pliskova/Kristyna Pliskova, cu 7-5, 1-6, 6-4, în optimile de finală ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, anunţă digisport.ro. Gemenele Pliskova s-au impus după aproape două ore de joc (1 h 52 min) în faţa perechii româno-letone, cap de serie numărul 12.

În primul set, Niculescu şi Ostapenko au condus cu 2-0 şi 4-3, dar surorile cehe au avut un final mai bun, câştigând cu 7-5.

Monica şi Jelena au dominat actul secund, pe care şi l-au adjudecat cu un sec 6-1. În decisiv, Karolina şi Kristyna au reuşit două break-uri, Niculescu şi Ostapenko doar unul, astfel că perechea cehă s-a impus cu 6-4.

Niculescu şi Ostapenko şi-au asigurat un cec de 29.325 de euro şi 240 de puncte WTA la dublu.

Ele au ajuns în martie până în finala probei de dublu la Doha, însă la Ronald Garros, Monica Niculescu are cea mai bună performanţă din carieră. Niciodată nu a mai ajuns în optimi la dublu. Cea mai bună performanţă a sa a fost turul 2, în 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite