Mihaela Buzărnescu, acuzată de lipsă de patriotism. Ce a replicat românca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu, 111 WTA FOTO Arhivă personală/Facebook
Mihaela Buzărnescu, 111 WTA FOTO Arhivă personală/Facebook

Mihaela Buzărnescu (111 WTA) a reacţionat, după ce au apărut insinuări care o acuzau că ar fi lipsită de patriotism, în contextul unul meci de-al ei, în echipa de FedCup.

Sportiva din Bucureşti a oferit o replică pentru aceia care au criticat faptul că a evoluat în culorile Franţei, la întâlnirea de FedCup, la fel precum Caroline Garcia. Mihaela Buzărnescu susţine că nu a fost decizia ei, ci a Federaţiei Române de Tenis: „Am fost acuzată de lipsă de patriotism la meciul cu Garcia din FedCup şi vreau ca lumea să înţeleagă clar un lucru. Acesta a fost echipamentul dat de Federaţia Română de Tenis! Eu, neavând contract cu un sponsor tehnic, l-am purtat! Au fost comentarii urâte la adresa mea şi nu mi se pare corect. Eu, săraca, n-am avut nicio vină. Dacă asta mi-au dat, cu asta am jucat, ce puteam să fac?”, a declarat Mihaela Buzărnescu la TelekomSport.

Reamintim că România a pierdut în faţa Franţei, în confruntarea din semifinalele FedCup, ratând duelul cu Australia, din finală. Pe atunci, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Caroline Garcia, în acel meci, iar confruntarea s-a decis la dublu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite