Meciuri la foc automat pentru Halep. După Toronto, de luni urmează Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO AFP
Simona Halep. FOTO AFP

Simona joacă diseară contra sportivei Jessica Pegula (nr. 7 mondial) pentru calificarea în finala turneului de tenis de la Toronto. Chiar dacă nu şi-a încheiat parcursul la Rogers Cup, românca ştie deja adversara din primul tur de la Cincinnati, următorul turneu la care este programată să participe.

Organizatorii WTA Cincinnati au stabilit tabloul circuitului feminin. Simona Halep şi Sorana Cîrstea şi-au aflat adversarele din turul 1 şi posibilele adversare din etapele următoare.

Turneul WTA 1000 de la Cincinnati va începe 15 august şi se va încheia pe 21. Valoarea totală a premiilor este de 2,5 milioane de dolari. Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) va juca în turul 1 cu cehoaica Karolona Muchova (25 de ani, 168 WTA). Dacă va trece de Muchova, Halep va da în turul doi peste învingătoarea duelului Barbora Krejcikova - Veronika Kudermetova. Următoarele adversare ar putea fi Paula Badosa, Ons Jabeur, iar în semifinală ar putea juca împotriva liderului WTA, Iga Swiatek.

Sorana, meci tare încă din primul tur

Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA) va avea un meci greu în turul 1 şi va da peste Belinda Bencic (25 de ani, 12 WTA). În turul doi ar putea da peste învingătoare meciului Jill Teichmann – Petra Kvitova. Cele două jucătoare din România se află pe aceeaşi parte de tablou şi s-ar putea întâlni în sferturi.

Emma Răducanu dă piept cu Serena Williams

Tabloul de la Cincinnati propune un meci de spectaculos, încă din în turul 1: campioana de la US Open 2021 contra legendei tenisului mondial. Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu se va confrunta cu Serena Williams (40 de ani), care şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite