Marius Ştefănescu a adus Cupa pentru Sepsi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sepsi

Sepsi, cu un Marius Ştefănescu în formă, a trecut fără probleme de Voluntari, şi a câştigat în premieră Cupa României.

Partida dintre Sepsi şi Voluntari a însemnat mai mult decât un meci pentru un trofeu. Dacă Sepsi câştiga, atunci trupa lui Bergodi mergea în turul II preliminar din Conference League, iar FC Botoşani disputa un baraj cu CSU Craiova pentru ultima echipă calificată în turul II preliminar din Conference. Dacă FC Voluntari câştiga, atunci ilfovenii mergeau în turul doi preliminar din Conference League. Iar barajul din play-out pentru Europa era FC Botoşani - Sepsi, iar câştigătoarea ar fi disputat încă un baraj cu Universitatea Craiova pentru turul 2 preliminar din Conference League.

În faţa a aproximativ 6.000 de suporteri, Sepsi a început mai bine partida, a arătat ca echipa care vrea să ia pentru prima dată în istorie un trofeu. A marcat în minutul 20 prin Ştefănescu, gol anulat, şi în minutul 22, prin acelaşi jucător, de data asta golul fiind perfect valabil. Marius Ştefănescu a revenit şi a mai înscris o dată, cu puţin înainte de finalul primei reprize, în minutul 38.

Mitanul secund s-a desfăşurat aproape în aceeaşi direcţie, cu mici încercări ale Voluntarilor de a reintra în joc. Nereuşite, însă. Au redus din handicap însă în ultimul minut al prelungirilor, după un autogol al lui Dumitrescu.

Sepsi a câştigat pentru prima dată un trofeu. Cupa României a plecat spre Covasna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite