Managerul lui Halep nu ştie nimic despre tenis: Dovada că postarea lui Cosmin Hodor a fost o gafă de proporţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hodor

Cosmin Hodor a încercat să joace rolul patriotului, după victoria Simonei Halep cu Bianca Andreescu. Din păcate, nu doar că s-a făcut de râs, dar a atras critici şi la adresa Simonei pentru că lucrează cu un astfel de om.

Cosmin Hodor e managerul de comunicare al Simonei Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, însă, deşi pare şocant, habar n-are de ce se întâmplă în circuitul WTA!

Doar aşa se poate explica postarea lui Cosmin Hodor de pe Instagram în care acesta a trimis „săgeţi“ spre toţi românii care au plecat din ţară, în frunte cu Bianca Andreescu şi familia ei.

Dacă ar fi avut nişte cunoştinţe minime despre tenisul feminin, Hodor ar fi ştiut că în circuitul WTA sunt sute de jucătoare aflate în situaţia Biancăi Andreescu. Vorbim despre sportive născute din părinţi care au emigrat din varii motive. 

„Adevărul“ vă prezintă în rândurile de mai jos doar câteva exemple în acest sens din Top 100 WTA:

*Belinda Bencic (7 WTA) - S-a născut în Elveţia, ţară pe care o reprezintă acum, din părinţi care au fost născuţi în Cehoslovacia, dar care au emigrat în Elveţia. Vorbim despre Dana şi Ivan Bencic, prima o fostă handbalistă, în timp ce tatăl Belindei a jucat hochei. Pe când Belinda avea doar 5 ani, tatăl ei a luat legătură cu Melanie Molitor, de asemenea născută în Cehoslovacia şi plecată, ulterior, în Elveţia. Molitor, mama şi antrenoarea Martinei Hingis, i-a explicat tatăl Belindei ce ar trebui să facă pentru ca micuţa să urmeze primii paşi în tenis.

*Amanda Anisimova (21 WTA) - S-a născut în New Jersey şi reprezintă SUA. Asta în condiţiile în care părinţii ei sunt Olga şi Konstantin, născuţi în Rusia. Cei doi au emigrat în SUA, cu câţiva ani înainte ca Amanda să fie născută, pentru ca fiica lor să beneficieze de condiţii mai bune de viaţă. Amanda Anisimova a făcut primii paşi în tenis în SUA, la vârsta de 2 ani.

*Kristina Mladenovici (39 WTA) - S-a născut la Saint-Pol-sur-Mer, în nordul Franţei. Părinţii ei? Dženita şi Dragan Mladenovici din Serbia. Prima a jucat volei, în timp ce Dragan a fost jucător de handbal în naţionala Serbiei cu care a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice. Toată familia s-a mutat în Franţa în 1992, când Dragan a semnat cu echipa Dunkerque HGL. Ulterior, Dženita, Dragan, Kristina şi fratele ei, Luca, au primit toţi cetăţenia franceză.

*Ajla Tomljanovici (51 WTA) - S-a născut la Zagreb. Tatăl ei, Ratko e croat şi a câştigat Europeanul de handbal în 1992 şi în 1993. Mama ei, Emina, e din Bosnia, dar a fost născută şi crescută la Zagreb. Ajla a primit cetăţenia australiană în 2018. Între 2009 şi 2017, ea a reprezentat Croaţia, însă acum joacă sub steagul Australiei.

*Viktorija Golubic (65 WTA) - Mama ei Vucica a fost născută în Serbia, iar tatăl ei, Ignacije în Croaţia. Amândoi sunt acum cetăţeni ai Elveţiei, la fel ca şi fiica lor, care reprezintă această ţară.

*Bernarda Pera (66 WTA) - S-a născut în Croaţia, ţară pentru care a jucat, între 2009 şi 2013. Acum reprezintă SUA.

*Kristie Ahn (88 WTA) - Are rădăcini coreene, însă reprezintă SUA, având în vedere că s-a născut la Flushing Meadows, la New York.

CITEŞTE ŞI:

Managerul lui Halep, speriat de reacţiile românilor: Cosmin Hodor a făcut un pas înapoi printr-o postare pe Facebook

Text devastator: „Brandul Halep e unul în paragină! Un agramat face praf imaginea Simonei“

OPINIE Cine scuipă coji de seminţe în trofeul de la Wimbledon

Reacţia Simonei Halep după postarea scandaloasă a managerului ei de comunicare pe Instagram

Managerul lui Halep, trimis la reeducare: Reacţii acide după postarea lui Cosmin Hodor de pe Instagram

Halep, obligată să lucreze cu un incompetent: Cine e Cosmin Hodor, omul care îi atacă pe românii plecaţi din ţară

Managerul lui Halep, postare groaznică: Atac urât la Bianca Andreescu şi la toţi românii care au plecat din ţară!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite