Jaqueline Cristian, unică: Românca a reuşit o performanţă superbă, iar astăzi are un meci uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian

Sportiva de 22 de ani e în centrul atenţiei la Sankt Petersburg, nu doar datorită parcursului ei superb de până acum, ci şi pentru că se află într-o postură rar întâlnită la un turneu internaţional.

Jaqueline Cristian (160 WTA) a pornit din calificări la Sankt Petersburg şi, după două victorii în tururile preliminare şi încă două partide câştigate pe tabloul principal - dintre care una cu Ostapenko - va ajunge pe cel mai bun loc pe care l-a avut vreodată în ierarhia WTA.

Astăzi, românca va avea un alt meci uriaş, în sferturi, cu Svetlana Kuzneţova (39 WTA). Partida va începe după ora 15.00 (Digi Sport) şi vine la două zile după ce Jaqueline a învins-o pe fosta campioană de la French Open, Jelena Ostapenko (53 WTA), scor 6-3, 7-6.

Presa internaţională a remarcat că prin calificarea în sferturile de la Sankt Petersburg, Jaqueline Cristian a ajuns într-o postură inedită: e singura sportivă rămasă în competiţie care nu e din Rusia! În afara de româncă de 22 de ani, în sferturi se află şapte rusoaice! Iată partidele din această fază a competiţiei:

*Alexandrova (Rusia, 34 WTA) - Gasparyan (Rusia, 126 WTA)

*Zvonareva (Rusia, 145 WTA) - Gasanova (Rusia, 241 WTA)

*Cristian (România, 160 WTA) - Kuzneţova (Rusia, 39 WTA)

*Kasatkina (Rusia, 61 WTA) - Kudermetova (Rusia, 36 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite