Irina Begu, victorie muncită în primul tur la Indian Wells. Setul secund a durat 93 de minute!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
begu

Românca aflată pe poziţia 61 WTA s-a calificat, miecuri noapte, în turul secund al turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells.

Begu a trecut în runda inaugural de sportiva franceză Fiona Ferro (83 WTA), scor 6-2, 7-6 (2), în două ore şi 15 minute.

Primul set al partidei cu Fiona nu a avut istoric. Irina a servit foarte bine şi nu i-a oferit adversarei nicio şansă de break, pentru ca, la adăpostul unui retur excelent, românca să îşi procure 8 mingi de break, din care a fructificat 2.

Setul secund a fost foarte intens şi a durat mai bine de o oră şi jumătate. Fiona a avut 4-1 şi 5-2, moment în care a irosit 3 mingi de set pe serviciul Irinei. Begu a trecut peste momentul dificil, a egalat la 5, însă a mai fost nevoită să salveze o minge de set, la 5-6, dupa care a câştigat tie-break-ul fără emoţii.

În runda următoare, Irina Begu o va întâlni pe favorita 31, Jil Teichmann, 39 WTA, sporitvă care s-a calficat direct în turul secund. Meciul va avea loc vineri, la o oră care nu a fost stabilită momentan.

Prin calificarea în turul doi, Begu şi-a asigurat un premiu de 29.045 de dolari şi 35 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite