Ilie Năstase a refuzat să facă echipă cu Simona Halep într-un meci caritabil: „Nu mă interesează! Nu asta e grija mea”

Ilie Năstase a refuzat să facă echipă cu Simona Halep într-un meci caritabil: „Nu mă interesează! Nu asta e grija mea”

Ilie Năstase

Ilie Năstase, fostul număr 1 mondial din anii ‘70, a fost invitat de Simona Halep să facă pereche la un meci demonstrativ, dar fostul mare sportiv a refuzat-o pe tânăra de 24 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep şi-a manifestat, zilele trecute, dorinţa de a juca un meci demonstrativ de dublu-mixt alături de Ilie Năstase. “Dacă aş juca un meci demonstrativ la dublu şi aş putea să îmi aleg partenerul, acesta ar fi Ilie Năstase, pentru că suntem amândoi din România şi pentru că a fost primul număr 1 mondial din tenis. Aş vrea să fac echipă cu el!”, a spus Halep într-un interviu acordat celor de la “Outside the Ball”. Complimentul însă nu l-a emoţionat foarte tare pe fostul mare tenismen român. “Nu mă interesează că vrea Simona Halep să joace la dublu cu mine. Acum sunt operat şi oricum nu am voie să fac efort. Nu asta e grija mea acum. Foarte bine că îmi face complimente. Ea a zis, dar eu nu vreau să comentez”, a spus “Nasty” pentru Ziarul “ring”. Mai multe săptămâni de pauză Ilie Năstase a fost operat, săptămâna trecută, la o clinică din Bucureşti, după ce a acuzat probleme în zona inghinală. Până la recuperarea completă, “Nasty” nu mai are voie să joace în meciurile demonstrative de tenis cel puţin şase săptămâni. “Sunt foarte bine după operaţie şi mă refac. Am nevoie de câteva săptămâni ca să fiu din nou sănătos”, a mai spus fostul număr 1 din clasamentul mondial ATP pentru Ziarul "ring".

Citeşte şi:

Simona Halep, declaraţie surprinzătoare la adresa lui Ilie Năstase

Simona Halep la Roland Garros. Reacţia lui Ilie Năstase la eliminarea prematură a româncei: “Nu se poate aşa. Are mari probleme la...”

Ilie Năstase continuă atacurile la adresa Simonei Halep: „La naţională nu se dau maşini Porsche, ca la Stuttgart“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: