Guvernul a făcut pasul înapoi: S-a renunţat la o măsură absurdă după o revoltă

Guvernul a făcut pasul înapoi: S-a renunţat la o măsură absurdă după o revoltă

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, s-a luptat energic pentru a combate o idee absurdă

În ultimele 24 de ore s-a văzut, în mod clar, că pentru a combate anumite idei bizare apărute în numele luptei cu COVID-19 e nevoie de o presiune mediatică.

Ştiri pe aceeaşi temă

România face paşii spre o revenire graduală la normalitate, dându-şi, periodic, cu stângul în dreptul. O dovadă în acest sens e ce se întâmplă în lumea sportului.
 
„Adevărul“ a scris aici despre propunerile ciudate care au venit pentru diferite discipline din partea celor de la Guvern. În cazul întotătorilor, ceea ce era considerat imposibil, acum 24 de ore, şi anume redeschiderea bazinelor pentru sportivii de performanţă, brusc, a devenit posibil, după ce preşedintele federaţiei, Camelia Potec, a făcut valuri în mass-media şi pe Facebook. Drept urmare, acum se lucrează la normele redeschiderii bazinelor, de la 15 iunie.
 
Alt exemplu e ceea ce s-a întâmplat în fotbal. Aseară, a apărut o idee şocantă, exprimată chiar de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu: izolarea echipelor până la finalul campionatului, adică până la finalul verii, aproape!
 
A fost nevoie de o veritabilă revoltă, în orele care au urmat, pentru ca, astăzi, după o şedinţă între oamenii de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi oficialii Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) să pice varianta, unică în lume, a izolării echipelor pentru mai multe luni.
 
Drept urmare, în câteva zile, formaţiile angrenate în Liga I şi în Liga a II-a vor ieşi din regimul de cantonament închis pe care îl au acum şi îşi vor continua pregătirile, fără restricţii de izolare.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările