Gigi Becali aruncă Liga I în aer: Prima reacţie după ce a spus că putea „cumpăra“ titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi susţin că fotbalul românesc, cel puţin la nivelul Ligii I, s-a curăţat de aranjamente, însă ultima afirmaţie a latifundiarului din Pipera arată altceva.

După remiza de la Botoşani, meci înaintea căruia s-a tot vorbit despre un posibil aranjament între cele două echipe, având în vedere partidele suspecte din ultimii ani, Gigi Becali a făcut o dezvăluire la Digi Sport. 

„Dacă voiam să fiu campion, trebuia să fac un singur lucru. Trebuia să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus. Mi s-a zis «Domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul». S-a întâmplat anul trecut, când jucam la Iaşi. Eu nu sunt hoţ. Şi nici nu am făcut niciodată aranjamente“, a spus latifundiarul. 

Deşi a spus că meciul a fost anul trecut, de fapt, el s-a jucat în play-off, în 2018. Atunci, în antepenultima etapă, Poli Iaşi, care a terminat pe ultimul loc în play-off, a învins FCSB în Copou, scor 1-0. A fost singura victorie a Iaşiului în cele zece etape! Şi, într-adevăr, n-a ajutat echipa cu nimic, însă a scos FCSB din lupta pentru titlu! Chiar dacă au învins în ultimele două runde, bucureştenii au terminat pe 2, la un punct de CFR Cluj. La partida Iaşi – FCSB, scor 1-0, disputată la 7 mai 2018, pe banca gazdelor se afla Flavius Stoican, iar antrenor la FCSB era Nicolae Dică. 

După declaraţia dată de Becali, sâmbătă seară, clubul ieşean a reacţionat pentru gsp.ro printr-o declaraţie oferită de preşedintele Ciprian Paraschiv, cel care a fost numit în funcţie, acum o lună: „Acuzaţiile domnului Becali sunt foarte grave şi trebuie probate! În paralel, voi demara o anchetă internă la club. Eu am toleranţă zero pentru astfel de practici. Dacă vor fi vinovaţi, aceştia trebuie să plătească, indiferent de nume“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite