FOTO „Marilyn Monroe“ din naţionala de handbal a României se iubeşte cu un ministru din cabinetul lui Cioloş

FOTO „Marilyn Monroe“ din naţionala de handbal a României se iubeşte cu un ministru din cabinetul lui Cioloş

Gabriela Szucs

Naţionala de handbal feminin a României este singura echipă din ţară calificată la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetele noastre au o cotă foarte bună, fiind socotite între primele trei echipe ale lumii. România are o echipă experimentată şi valoroasă, in care cazul Gabrielei Szucs e aparte. Ea are 32 de ani şi a evoluat în sezonul trecut la HCM Baia Mare, în trecut îmbrăcând în România şi tricourile echipelor Oltchim Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău, iar în Ungaria cel al formaţiei Debrecen. 

Handbalista este născută la Oradea şi are dublă cetăţenie, română şi maghiară. Gabi joacă din 2015 pentru Românie, după ce a evoluat de 95 de ori pentru Ungaria, având în palmares două medalii de bronz, la CE din 2004 şi CM din 2005. Potrivit regulamentului, un handbalist cu dublă cetăţenie poate evolua pentru ambele naţiuni, cu condiţia să treacă doi ani de la ultimul joc pentru o echipă naţională, în cazul competiţiilor europene, respectiv trei ani, în cazul celor mondiale. Pentru Gabi Szucs este a doua Olimipadă, după cea din 2008, când a apărat culorile Ungariei.

Gabriela Szucs adoră să pozeze şi a fost asociată de unii cu Marilyn Monroe, după unele fotografii. Ea se iubeşte de ceva timp cu Ciprian Bucur, ministru delegat pentru relaţia cu parlamentul, din cabinetul lui Dacian Cioloş.

VIDEO Punctul anului la dublu! Monica Niculescu şi Simona Halep au ridicat publicul în picioare la Montreal 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările