Floyd Mayweather va primi 142.592 de euro pe secundă pentru demostrativul din Japonia. Cu cine va lupta americanul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanul Floyd Mayweather (41 de ani) şi japonezul Tenshin Nasukawa (20 de ani) se vor lupta într-un meci demonstrativ, pe 31 decembrie, pe "Superarena" din Saitama, în Japonia.

Floyd Mayweather (42 de ani, 50-0, 27 KO) va câştiga 88 de milioane de dolari (aproximativ 77 de milioane de euro) pentru meciul cu Tenshin Nasukawa, superstarul japonez din kickbox şi MMA (20 de ani, 29-0, 22 KO).

Superfight-ul dintre cei doi va fi unul demonstrativ şi este programat să dureze 3 reprize a câte 3 minute, iar un calcul simplu ne arată că Mayweather va câştiga aproximativ 142.592 de euro pe secundă!

Evenimentul va fi organizat de Rizin, firmă care îl reprezintă şi pe Nasukawa, un sportiv care va lupta într-un diciplină care nu îl reprezintă, el fiind specializat în kickboxing, Muay Thai şi karate.

"Nu va fi o luptă oficială, va fi un meci demonstrativ. Cel mai bine plătit din istorie. Doar pentru a promova acest eveniment s-a plătit o sumă cu 7 cifre, doar pentru a vorbi despre acest spectacol, este o nebunie. Regulile vor fi cele ale unui meci demonstrativ. Mă voi mişca timp de 9 minute. Este evident că, în ciuda faptului că m-am retras, încă mai pot să profit de astfel de ocazii. Am tot timpul apariţii în lumea întreagă şi câştig astfel o grămadă de bani", a declarat Mayweather.

"Nimeni nu l-a învins pe adversarul meu în trecut şi aş vrea să fiu eu cel care face istorie. Pumnul meu poate schimba istoria. Adversarul meu pare mai înalt decât este, dar cred că îl pot lovi", a spus Nasukawa.

Ultimul meci al lui Mayweather a fost în august 2017, când l-a învins prin knock out tehnic în runda a zecea pe starul din artele marţiale mixte, Conor McGregor, confruntare disputată pe regulament de box. Floyd Mayweather vs. Conor McGregor s-a încheiat în runda a zecea, după un minut şi 5 secunde. Mayweather a primit pentru cele 28 de minute şi un pic 300 de milioane de dolari, în timp ce irlandezul a încasat 100 de milioane de dolari. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite