Moroşanu a acceptat să se bată cu Ghiţă, dar ironiile continuă: „Ai nevoie de perfuzii şi de 8 luni de pregătire!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghita

Duminică seara, Daniel Ghiţă a reacţionat pe contul personal de Facebook, imediat după ce Cătălin Moroşanu şi-a dat acordul pentru o lupta cu el.  Ultimele detalii urmează să fie puse la punct de managerii celor doi sportivi.

Cu toate acestea, Ghiţă nu a ratat ocazia să îşi înţepe încă o data rivalul.

„In sfârşit, a răspuns Morosanu la provocarea mea! Cu drame şi minciuni, dar măcar ai acceptat sa lupţi! Sa speram ca nu ne minţi! Eu te am provocat, nu tu pe mine! Eu am cerut ora şi data! Ca sa rămânem la adevăr...

Managerii mei vor sta la masa cu managerii tai si cu cei de la Glory sa vedem dacă vor accepta, locul , ora şi data! Bine-nţeles şi care sunt condiţiile lor! Poate in gala de la Chicago ? Am înţeles ca nu ai contract cu Glory la ora actuala.

Se putea la Local Kombat sau o gala fără nume in România cu teste, arbitrii neutri! Oriunde, oricând, doar sa lupţi odata! Pentru tine nu trebuie sa renunţ la nicio lupta, ca nu am nevoie de mare pregătire sa urc cu tine in ring! Eu luptam si pe 15 la Craiova, dar tu ai nevoie de perfuzii şi 8 luni de pregătire, deşi eu sunt ăla care a avut o pauza mare de patru ani!

Sa sune managerii tai, in realitate, ca de doua luni faceţi oferta invizibila, care nu au existat niciodată , doar in mintea voastră si fictiv pe Facebook. M-a deranjat ca ai minţit presa şi publicul!

Succes!“, a fost mesajul postat pe reţeaua de socializare de către Daniel Ghiţă

Moroşanu propune cicuitul Glory

Cu doar o oră înainte, Moroşanu anunţase pe aceeaşi reţea de socializare că acceptă întâlnirea şi a înaintat propunerea ca lupta să se dispute în cadrul circuitului Glory.

"Înţeleg că ai ceva personal cu mine, dar lasă-i pe ceilalţi sportivi! Te-am respectat, ai fost numărul 1, acum Benny este numărul 1. Să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Nu vrei să lupţi în Dynamite? Foarte bine! Nu vrei să lupţi cu mine aici? Foarte bine. Dar încetează să mai jigneşti sportivii. Eşti sportiv şi ştii foarte bine cât de greu este, câte sacrificii se fac din partea fiecăruia dintre aceşti băieţi pentru a fi în ring.

Vrei gală neutră? Hai să o facem! Eu spun că Glory, acolo unde şi eu, şi tu am fost, este singura soluţie. Este cea mai mare promoţie din lume, cu siguranţă nu are interesul să favorizeze pe cineva, face teste antidoping şi cu siguranţă arbitrii ar fi şi ei neutri, dacă tot ai frica deciziilor. Tu ai relaţii foarte bune acolo, cu siguranţă vei reuşi să faci ca acest meci să aibă loc.

Îţi cer public să renunţi la meciul cu un sportiv pe care colegul meu de sală, Sebi Ciobanu, l-a bătut de două ori şi să începi discuţiile pentru un meci direct. Acum nu mai ai nicio scuză! Aştept ora şi data! Fii bărbat, aşa cum te-am cunoscut", este mesajul lui Cătălin Moroşanu pentru Daniel Ghiţă, publicat pe pagina de Facebook a "Morţii din Carpaţi".

În urmă cu câteva săptămâni, Daniel Ghiţă le-a aruncat mănuşa celor mai importanţi luptători români, Cătălin Moroşanu, Benny Adegbuyi şi Raul Cătinaş, pentru o cnfruntarecu cu el. Cel care s-a arătat dispus să urce în ring cu Ghiţă a fost "Moartea din Carpaţi", care l-a invitat pe "Samurai" în promoţia Dynamite. Ghiţă a respins această variantă, dar a venit cu varianta ca meciul să aibă loc într-o gală neutră.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite