FCSB face încă un pas greşit în lupta pentru titlu. Remiză pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa GAZ Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I, în care Florin Tănase a fost eliminat în minutul 76. Pe final, bucureştenii au marcat un gol din penalti, dar au fost egalaţi.

Au înscris Florin Tănase ’12 şi Adrian Petre ‘90+3 (penalti pentru un fault al lui M. Constantin) pentru FCSB, respectiv Sergiu Buş ’57 şi Nielsen ‘90+4 pentru oaspeţi.

În minutul 76, Florin Tănase a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Cele două avertismente au venit în decurs de un minut.

FCSB: A. Vlad – Creţu, Miron, Perianu (Petre ’67), Pantea – Ov. Popescu, Vînă, Olaru (Niţă ’85) – Man (Popa ’58), Moruţan, Fl. Tănase. Antrenor: Bogdan Vintilă

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Larie (Nielsen ’83), M. Constantin – Droppa (Roşu ’78), Fofana – Ciocan, Chamed (Fernandes ’83), Valisar – S. Buş. Antrenor: Dusan Uhrin

Cartonaşe galbene: Tănase ’75, ‘76 / Fofana ’43, Larie ’48, Vână ‘90+2

Cartonaş roşu: Tănase ‘76

Arbitri: Andrei Chivulete - Valentin Avram, Andrei Constantinescu - Lucian Rusandu

Observator de arbitri: Vasile Bratu

FCSB ocupă locul trei în clasamentul play-off-ului, cu 27 de puncte, cu nouă mai puţine decât liderul CFR Cluj. Gaz Metan Mediaş este pe patru, cu 25 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul cinci, Astra Giurgiu. Poziţia a doua este ocupată de Universitatea Craiova – 29 de puncte, un joc mai puţin, iar pe şase este FC Botoşani, care are 24 de puncte şi de asemenea un joc mai puţin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite