Fanii tenisului sunt în delir! Anunţul făcut de organizatorii de la US Open

Fanii tenisului sunt în delir! Anunţul făcut de organizatorii de la US Open

Ultimul turneu de Grand Slam al anului se va disputa fără restricţii în privinţa numărului de spectatori care vor avea acces în complexul de la Flushing Meadow.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut joi de Asociaţia Americană de Tenis (USTA), biletele pentru eveniment urmând să fie puse în vânzare luna viitoare. 
 
Competiţia din SUA, care se va desfăşura anul acesta în perioada 30 august – 12 septembrie, va fi primul turneu de Grand Slam fără restricţii de public, după Australian Open în 2020.
 
Anul trecut, turneul american s-a desfăşurat fără public, după ce la ediţia din 2019 totalul spectatorilor prezenţi în tribune a depăşit cira de 700.000. 
 
Decizia organizatorilor de US Open este un nou pas către revenirea la normalitate. Săptămâna aceasta, şefii  turneului de la Wimbledon, competiţie anulată în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat că publicul va avea acces anul acesta în tribune până la o capacitate de 50%, urmând ca cele două finale de simplu să se joace cu arena centrală plină. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările