Emma Răducanu, mesaj în limba română: Postarea s-a viralizat pe Facebook VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Britanica de 18 ani, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică, are foarte mulţi susţinători în ţară, exact cum s-a întâmplat şi cu Bianca Andreescu, cât timp canadianca de 20 de ani era pe val în lumea tenisului.

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) se pregăteşte să debuteze la Indian Wells, primul turneu la care va evolua după triumful ei istoric, la US Open.

După cum „Adevărul“ a scris aici, ea a arătat o maturitate ieşită din comun, la prima ei conferinţă de presă de după sosirea în California. La „BNP Paribas Open 2021“, Emma va debuta direct în turul II, de vineri încolo. 

În aceste condiţii, campioana de la US Open 2021 a avut timp să înregistreze un mesaj pentru fanii ei din România. Cu acest prilej, Răducanu şi-a anunţat participarea la Transylvania Open, turneu de categoria WTA 250, care va fi găzduit de Cluj, pe hard, în perioada 25-31 octombrie.

Ce a transmis Emma Răducanu?

*Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa!

VIDEO

Mişcare de marketing?

„Adevărul“ a explicat aici că, în ciuda confirmărilor care vin privind participarea Emmei Răducanu la „Transylvania Open“, acest lucru rămâne de văzut. În lumea tenisului, astfel de acţiuni de marketing, prin care jucătoarele cunoscute îşi anunţă intenţia de a evolua la o întrecere mică pentru ca, ulterior, să se retragă, sunt des întâlnite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite