După o ceartă cu Gigi Becali, Narcis Raducan a plecat de la FCSB. Care sunt „motivele puerile“ ale despărţirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maratonul Internaţional Bucureşti 2011 - Narcis Răducan * Foto: Marian Burlacu

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, şi-a anunţat pe Facebook plecarea de la gruparea patronată de Gigi Becali.

Marţi dimineaţa, oficialul FCSB a publicat un mesaj ciudat pe contul persoanal avut pe reţeaua de socializare. "A fost o experienţă specială, în perspectiva obţinerii doctoratului în managementul sportiv. Mulţumesc tuturor", a scris el.

Câteva momente mai târziu, Răducan a explicat pentru gsp.ro, motivele plecării de la FCSB la doar 3 luni de la numirea sa în postul de director sportiv

„Am avut o discuţie cu domnul Becali şi am simţit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproşat anumite chestii puerile. De exemplu, de ce nu m-am luat de arbitri la meciul cu Chindia Târgovişte, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalty la Tănase şi că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulţi fani dacă va ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile şi e inutil să le comentez!

Îi mulţumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât şi celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff şi de jucători să ducem Steaua în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului şi-am dus-o din nou play-off. A fost o experienţă specială pentru mine! Le urez baftă celor de acolo, viaţa merge înainte”, a spus Răducan, care va continua ca analist sportiv la TV DigiSport.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat pentru sport.ro motivele despărţirii invocate de Narcis Răducan şi a respins posibilitatea ca Mihai Stoica să revină pe postul de director sportiv.  "Nu şi-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă că vine MM, m-am blocat când am văzut declaraţiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Ligă 1. Declaraţia asta pur şi simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajaţi de arbitri şi el a spus că arbitrajul a fost bun. Nu le luă apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus că a fost penalti la Tănase, Narcis a zis că e scos penaltiul de Tănase, că în Champions League nu se da aşa ceva. L-am chemat la palat şi am reziliat contractul cu el", a declarat Becali

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite